Bruschetta II
Bruschettan II ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 462 calorii, 17g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de ceapă verde, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Încercați Bruschetta, Bruschetta, și Bruschetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aranjați feliile de pâine pe o foaie de prăjituri antiaderentă.
Într-un blender electric sau robot de bucătărie combinați spanacul, parmezanul, migdalele, busuiocul, usturoiul, sarea și piperul. Se amestecă până se formează o pastă. Puls în 2 linguri de ulei de măsline; continuați să pulsați până când amestecul este consistența untului moale.
Într-un bol mic de amestecare combinați roșiile tocate, ceapa verde și 1 lingură de ulei de măsline; se amestecă.
Coaceți feliile de pâine timp de 5 minute sau până când sunt crocante și rumenite.
Aranjați pâinea prăjită pe un platou de servire.
Întindeți fiecare bucată de pâine prăjită cu un strat subțire de pesto amestecat, apoi acoperiți cu amestecul de roșii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.