Bruschetta Dublă De Roșii

Bruschetta Dublă De Roșii
Bruschetta dublă de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 99 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 173 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 7866 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, roșii uscate la soare, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bruschetta Dublă De Roșii, Pizza Cu Bruschetă Dublă, și Bruschetta Cu Brânză Dublă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la setarea broilerului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați roșiile Rome, roșiile uscate la soare, usturoiul, uleiul de măsline, oțetul, busuiocul, sarea și piperul. Lăsați amestecul să stea timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Tomate RomaTomate Roma
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați bagheta în felii de 3/4 inch. Pe o foaie de copt, aranjați feliile de baghetă într-un singur strat. Se fierbe timp de 1 până la 2 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Împărțiți uniform amestecul de roșii peste feliile de baghetă. Topim feliile cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
BaguetteBaguette
TomateTomate
5
Se fierbe timp de 5 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista