Bruschetta de sfeclă prăjită Lulu pe andive cu nuci caramelizate

Bruschetta de sfeclă prăjită Lulu pe andive cu nuci caramelizate
Bruschettanul de sfeclă prăjită Lulu pe andive cu nuci caramelizate ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 473 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 3. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză cashel, sare, andive și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de sfeclă murată și andive cu brânză de capră și nuci, bruschetta de sfeclă și ceapă caramelizată cu brânză de capră se sfărâmă, și Franceză într-o clipă: salată prăjită de andive și pere cu rucola, nuci și Roquefort.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate26
Revista