Bruschetta de roșii, ceapă roșie și busuioc
Rețeta de roșii, ceapă roșie și bruschetta de busuioc ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 407 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. Un amestec de oțet balsamic, ceapă, focaccia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Bruschetta De Busuioc Și Roșii, Bruschetta de roșii și busuioc, și Bruschetta cu roșii și busuioc.
Instrucțiuni
Combinați roșiile înjumătățite, ceapa tocată mărunt, 3 linguri de ulei de măsline, busuioc proaspăt tocat și oțet balsamic într-un castron mediu; condimentați toppingul de roșii cu sare și piper. Faceți înainte: toppingul se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei, aruncând ocazional.
Așezați focaccia pe jumătate, tăiată cu fața în sus, pe foaia de copt; periați pâinea cu ulei de măsline. Pâine prăjită în broiler până când partea de sus este maro auriu, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 2 minute. Frecați imediat partea tăiată a pâinii peste tot cu usturoi înjumătățit, apoi tăiați focaccia transversal în 4 bucăți egale.
Top focaccia prăjită cu amestec de roșii și serviți.