Bruschetta de ciuperci și Rucola
Ciuperci-și-Rucola Bruschetta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 365 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine cu aluat, suc de lămâie, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Bruschetta de salată de ouă și Rucola, Bruschetta cu Prosciutto, Ricottan și Rucola, și Bruschetta cu creveți, tarhon și Rucola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți feliile de pâine cu aluat pe un suport de sârmă pe o foaie de copt 12 până la 14 minute sau până la prăjit. Între timp, topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați șalotul tocat și gătiți, amestecând des, 4 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați ciuperci și gătiți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc și se înmoaie. Se amestecă făina și se gătește, amestecând constant, 2 minute sau până se amestecă.
Adăugați sherry și gătiți, amestecând constant, 1 până la 2 minute sau până când lichidul se evaporă.
Adăugați bulion de legume și fierbeți 3 până la 4 minute sau până când sosul se îngroașă. Se amestecă pătrunjelul și sucul de lămâie.
Adăugați sare de masă și piper negru după gust.
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute. Aruncați rucola cu ulei de măsline. Puneți un sfert de amestec de ciuperci pe fiecare bucată de pâine prăjită. Topiți fiecare cu 1/2 cană amestec de rucola și 1 felie de brânză de capră.
Adăugați cantitatea dorită de sare și piper; serviți imediat.
O notă de la Nealey: "pentru un strat suplimentar de aromă, frecați pâinea prăjită cu un cățel de usturoi și periați cu ulei de măsline sau amestecați o păpușă de smântână în amestecul de ciuperci după gătit."
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.