Bruschetta Cu Trufe Negre

Rețeta Bruschettan de trufe negre este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, ulei de măsline cu trufe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mini provocare: Bruschetta cu ou fiert, ulei de trufe și Rucola, Paste Cu Trufe Negre, și Trufe Negre Și Crupe De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul pe o bucată de folie de aluminiu; stropiți cu ulei de măsline. Fold folie pentru a sigila.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute; se răcește și se toacă usturoiul.
Coaceți pâinea pe o foaie de copt la 400 timp de 5 minute.
Presărați pâine caldă cu sare și piper.
Se întinde cu usturoi și se unge cu ulei de măsline cu trufe negre.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.