Bruschetta cu fasole albă, roșii uscate la soare și busuioc
Bruschetta cu fasole albă, roșii uscate la soare și busuioc ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 446 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, frunze de busuioc, fulgi de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Minestrone cu roșii uscate la soare și fasole albă, și Carne De Miel Cu Fasole Albă Și Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți bine fasolea și apoi puneți-o într-o cratiță de 1 litru. Se acoperă cu apă la 1 inch peste partea de sus a fasole. La foc mediu-mare, aduceți la fierbere. Scoateți imediat vasul de la arzător, acoperiți și țineți-l timp de 1 oră. Schimbați apa; adăugați jumătate din uleiul de măsline extravirgin, 1 cățel de usturoi și frunza de dafin. Gatiti fasolea la nivel scazut. Se fierbe timp de aproximativ 40 de minute sau până se înmoaie. În ultimele 10 minute, se adaugă 1/2 linguriță de sare. Amestecați cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se ține în cratiță cu lichidul de gătit până se răcește. Acest lucru se poate face cu 1 până la 2 zile înainte de servire și se păstrează la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Gratiți pâinea pe ambele părți până când este crocantă. Aveți grijă la foc mare, deoarece pâinea arde ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
În timp ce pâinea se gătește la grătar, într-o tigaie sotată la foc mediu, prăjiți usturoiul feliat în uleiul de măsline. Când este auriu deschis, adăugați fulgii de chili, gătiți timp de 10 secunde și apoi adăugați frunzele de busuioc. Faceți acest lucru cu atenție, deoarece busuiocul poate stropi puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Cu o lingură pliată, transferați fasolea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați 1 până la 2 linguri de lichid de gătit pentru fasole (sau lichid din fasole conservată) și amestecați toate împreună. Ține-te cald. Reglați consistența, după cum este necesar, cu lichidul de fasole, puțin câte puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Fasole
6
Când frunzele de busuioc sunt ofilite, îndepărtați amestecul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
7
Adăugați roșiile uscate la soare și pătrunjelul tocat. Aruncați pentru a combina și regla condimentul cu suc de lămâie, după gust și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui Burger
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8
Glisați ușor cățelul de usturoi rămas pe 1 parte a pâinii. Aranjați bruschetta prăjită pe un platou de servire și stropiți cu uleiul de măsline extra virgin rămas. Topiți fiecare bucată cu o parte din amestecul de roșii-fasole, apoi împărțiți uniform salata de ricotta peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Brânză Ricotta Salata
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 vin entuziast Top 100 din 2018 Pur rubin-roșu. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, intrigante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață, cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.