Bruschetta Cu Brânză La Grătar În Stil Animal
Rețeta Bruschetta de brânză la grătar în stil Animal ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Acest hor d ' oeuvre are 535 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână brânză americană, roșii prune, oțet distilat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Sandviș Cu Brânză La Grătar În Stil Bruschetta, Burgeri "În Stil Animal" In-N-Out, și Cheeseburgeri Stil Animal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spread: combinați maioneza, ketchup-ul, gustul, zahărul și oțetul într-un castron și amestecați până se omogenizează. Pune deoparte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Stropiți roșiile și ceapa feliate cu cele 2 linguri de ulei de măsline, apoi condimentați ușor cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Folosind o spatulă metalică, așezați roșiile și ceapa feliate pe cea mai fierbinte parte a grătarului, având grijă să păstrați inelele de ceapă împreună și nu separate. Grătiți roșiile doar până când sunt carbonizate frumos cu urme de grătar pe ambele părți, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Ceapa la grătar până se înmoaie și se caramelizează cu urme de grătar pe ambele părți, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați roșiile și ceapa la grătar într-un platou mare și puneți-le deoparte. Este în regulă dacă ceapa se separă după grătar.
Periați o parte a fiecărei felii de baghetă cu restul de 1 lingură de ulei de măsline, apoi ungeți cealaltă parte a fiecărei felii de baghetă cu întinderea pregătită.
Așezați feliile de baghetă, întinse cu fața în sus, pe un platou mare.
Așezați două chipsuri de murături de mărar pe partea întinsă a fiecărei felii de baghetă. Îndoiți fiecare felie de brânză americană în jumătate peste ea însăși, apoi așezați fiecare felie de brânză deasupra chipsurilor de murături de mărar pe fiecare dintre feliile de baghetă.
Așezați o singură felie de roșii pe fiecare felie de baghetă, apoi distribuiți uniform ceapa peste fiecare felie de baghetă.
Așezați feliile de baghetă acoperite pe partea mai rece a grătarului și gătiți până când fundul pâinii este prăjit și brânza este complet topită, 3 până la 5 minute. Dacă unele dintre bruschete se gătesc mai repede decât altele, rearanjați-le pe grătar, după cum este necesar.
Scoateți bruschetta de pe grătar și serviți imediat.