Bruschetta Cu Brânză De Capră

Bruschetta Cu Brânză De Capră
Bruschetta de brânză de capră de roșii ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 76 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, fulgi de ardei, bușteni de brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bruschetta de cartofi mov, roșii și brânză de capră, ardei roșu prăjit și bruschetta de roșii uscate la soare cu piure prăjit de nuci de pin și brânză de capră gremolata, și Bruschetta de smochine și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. În vasul gratinat de 1 litru, puțin adânc, rezistent la cuptor, sau în placa de plăcintă din sticlă de 9 inci, puneți brânza într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați roșii, măsline, frunze de cimbru și fulgi de piper peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
TomateTomate
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
PiperPiper
3
Stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cu felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista