Bruschetta cu Bresaola, vinete și Mozzarella
Bruschetta cu Bresaola, vinete și Mozzarella ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 472 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți vinete japoneze, pâine de țară, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Bruschetta cu Mozzarella, Bruschetta Cu Mozzarella Și Piper, și Mozzarella Basil Bruschetta.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Adăugați ceapa și gătiți până la moale, aproximativ 9 până la 10 minute. Între timp, tăiați vinetele în runde groase de 1/4 inci. Când ceapa s-a înmuiat, adăugați vinetele în tigaie și gătiți, amestecând regulat până când vinetele s-au întunecat și sunt moi.
Adăugați 2 linguri de oțet de vin roșu și scoateți-l de pe foc pentru a se răci.
Tăiați mozzarella proaspătă în cuburi de 1/4 inci și adăugați la amestecul de vinete răcit.
Se adaugă busuiocul și se condimentează după gust cu sare și piper.
Grătar sau pâine prăjită pe ambele părți și lingură cantitate generoasă peste fiecare felie de pâine.
Așezați 3 felii Bresaola deasupra amestecului de vinete și serviți.