Brunch șuncă și brioșe de ou

Brunch șuncă și brioșe de ou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă de Brunch și brioșe de ou. Această rețetă servește 4. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 486 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ouă, amestec de sos olandez, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, Brioșe de ou de vară cu tăiței de dovlecei, și Brunch B t pe engleză Briose pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță mare sau cuptor olandez; adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Aduceți la fierbere. Scoateți imediat de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați ouăle într-un castron cu apă cu gheață; lăsați să stea 10 minute. Curățați ouăle; tăiați ouăle în sferturi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într-o cratiță medie, pregătiți amestecul de sos cu lapte și unt conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se amestecă ouăle fierte tari, sucul de lămâie, mărarul și piperul. Gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Amestec De SosAmestec De Sos
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Așezați șunca pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde; acoperiți ușor cu folie de plastic sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde pe mediu timp de 2 până la 3 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
6
Așezați 2 jumătăți de briose pe fiecare farfurie de servire. Aranjați felii de șuncă pe brioșe. Puneți amestecul de ouă peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista