Brunch De Duminică: Ricotta Frittata
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă? Brunch de duminică: Ricotta Frittata ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 163 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, piper, pătrunjel și/sau coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Brunch De Duminică: Frittata De Orez Roșu, Duminică Brunch: Zwiebelkuchen, și Duminică Brunch Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți-vă broilerul (sau preîncălziți cuptorul la 500 cm.). Bateți împreună albușurile, ricotta, planta tocată, usturoiul, sarea și piperul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la flacără medie. Când este fierbinte, turnați amestecul de ouă și dați focul la minim. Gatiti pana se fixeaza in jurul marginilor, aproximativ 12 minute. Rotesc tigaia cu un sfert de tură la fiecare câteva minute. Când ouăle sunt așezate în jurul marginilor, puneți tigaia în cuptor și gătiți până când centrul este setat; acest lucru ar putea dura doar un minut sau 2 cu broiler sau destul de mult mai mult fără broiler, poate 5 minute.