Brunch De Duminică: Pâine Cu Ouă
Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 103 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de pâine, sare kosher și piper crăpat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Curried" Eggy " Scramble Toasts, aka Brunch-wiches, Pâine cu șuncă și ouă cu salsa, și Duminică Brunch: Zwiebelkuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați crustele din bucăți de pâine. Bateți ouăle și combinați cu laptele într-un vas suficient de mare pentru a ține toate feliile de pâine una lângă alta. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați pâinea feliată în amestecul de ouă și întoarceți-o la strat; lăsați să stea cel puțin 1 minut.
Încălziți tigaia sau grătarul la foc mediu.
Adăugați o lingură de unt în tigaie și lăsați să se topească, apoi adăugați pâine înmuiată în ou într-un strat uniform. Poate fi necesar să gătiți pâinea în mai multe loturi, în funcție de dimensiunea tigaiei. Gatiti timp de 1 minut, sau pana se rumeneste; apoi răsturnați și gătiți cealaltă parte și gătiți până când ați terminat.
Serviți cu orice garnitură savuroasă la care vă puteți gândi și o oală mare de ceai.