Brunch De Duminică: Brioșe De Morcov Din Grâu Integral

Brunch De Duminică: Brioșe De Morcov Din Grâu Integral
Brunch de duminică: brioșele de morcov din grâu integral ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 35 de cenți pe porție. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, bicarbonat de sodiu, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Brunch De Duminică: Cele Mai Bune Brioșe Cu Afine, Brunch De Duminică: Briose Cu Banane Cu Afine, și Brunch de duminică: brioșe de porumb cu Scallion și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți forma de brioșă cu unt. Aruncați morcovii cu sucul de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Adăugați ouă, unt și miere în castron și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Bateți împreună făina integrală de grâu, făina de tort, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și ghimbirul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați amestecul de morcovi în castron cu ingrediente uscate și amestecați cu lingura de lemn până se combină. Bateți energic cu lingura de lemn timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Umpleți puțurile de cutii de briose puțin mai mult de jumătate cu aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
6
Coaceți 15-18 minute, până când centrele brioșelor răsar înapoi când sunt presate ușor cu vârful degetului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista