Brunch Cornbread este un vegetarian pâine. Această rețetă servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 356 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, sirop de arțar, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brunch Idea, My Way — Une id unixte de brunch unixt ma fa, Pâine de porumb vegană fără Gluten și brioșe cu pâine de porumb (100% cereale integrale), și Pâine de zmeură cu unt brun cu pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți un vas de copt de 9 x 9 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt castron mediu, amestecați foarte bine ouăle, laptele, untul, sosul de mere și siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Turnați ingredientele umede în ingredientele uscate și amestecați pentru a încorpora (nu amestecați prea mult).
5
Se toarnă în vasul pregătit și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se servește cu unt de tei de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
7
Într-un castron mic, amestecați ingredientele împreună până când sunt bine încorporate. La frigider cel puțin 10 minute pentru a se întări ușor înainte de servire.;
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.