Broșetă Plată De Creveți Învelită În Salată De Mare Cu Salată De Mare Ma

Broșetă Plată De Creveți Învelită În Salată De Mare Cu Salată De Mare Ma
Brochette creveți plat învelit în salată de mare cu salată de mare omul este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 625 calorii. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți creveți tigru, salată de mare, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Salată De Creveți Și Rulou De Roșii, și Salată de creveți și AVOCADO se înfășoară cu NUOC CHAM pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista