Brownies De Sorg Fără Gluten
Rețeta Brownies de sorg fără Gluten este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână sare, făină de sorg, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine de ovăz fără Gluten (sau sorg), Tort De Sorg Fără Gluten, și Plăcintă cu rubarbă fără Gluten cu crustă de sorg.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. Pulverizați tigaia de 13 pe 9 inci cu spray de gătit.
Combinați zahărul granulat, făina de sorg, amidonul de cartofi, pudra de cacao, sarea, praful de copt și guma de xantan în vasul robotului de bucătărie. Procesați timp de un minut.
Adăugați ulei vegetal, ouă și apă. Se amestecă până se combină bine. Aluatul va fi gros.
Amestecarea manuală: într-un castron mare, amestecați împreună zahăr granulat, făină de sorg, amidon de cartofi, pudră de cacao, sare, praf de copt și gumă de xantan.
Adăugați ulei vegetal, ouă și apă.
Bateți până se combină bine. Aluatul va fi gros.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când scobitoarea introdusă în centrul brownies iese cu doar câteva firimituri umede agățate de ea, aproximativ 40 de minute. Lăsați brownies să se răcească în tigaie. Când se răcește, se taie în 24 de pătrate și se servește. Păstrați brownies într-un recipient etanș pe tejghea timp de până la trei zile. Brownies-urile răcite pot fi înghețate până la șase săptămâni.