Brownies Cu Caramel Sărat
Brownies cu Caramel sărat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 203 calorii. Un amestec de unt, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Brownies Cu Caramel Sărat Vs Brownies Cu Caramel Sărat #LeftoversClub, Brownies Cu Caramel Sărat, și Brownies Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Notă: mulți au raportat probleme cu gelatina din sosul de caramel. Din acest motiv, aș recomanda fie să lăsați gelatina, fie să reduceți cantitatea cu destul de mult.Pentru BROWNIES:Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți o tigaie de 9 pe 13 inci cu unt sau coacere spray.In partea superioară a unui cazan dublu la foc mediu, topiți ciocolata și untul, amestecând până se topește.
Adăugați zahăr și amestecați ușor până se combină.
Eliminați din heat.In un castron separat, amestecați ușor ouăle.
Adăugați un mic strop de ouă în amestecul de ciocolată, amestecând imediat (dar totuși ușor).
Stropiți în restul ouălor, amestecând continuu.
Adăugați făină și amestecați până se combină.
Se toarnă aluatul în tava de copt unsă și se întinde pentru a uniformiza suprafața.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, apoi scoateți din cuptor pentru a se răci complet în tigaie.Pentru glazura de CARAMEL: într-o cratiță mică la foc mic, smântână caldă și grea. Nu face boil.In o cratiță înaltă separată, combinați zahărul și apa. Nu amestecați.
Se pune la foc mediu-mare și se fierbe. Gatiti pana cand amestecul devine o culoare chihlimbar - - - nu prea inchis, dar cu siguranta chihlimbar.
Scoateți tigaia din aragaz.
Turnați glazura de caramel peste brownies complet răciți. Permiteți setarea completă.
Tăiați în dreptunghiuri mici și serviți.*** Căptușirea tigaiei cu folie vă va permite să ridicați brownies-urile din tigaie după ce glazura de caramel se stabilește. Apoi puteți folosi un cuțit lung, zimțat și feliați mai ușor.***