Brownies Cu Brânză Bourbon-Cremă
Rețeta de brânză Bourbon-cremă de brânză ar putea satisface pofta americană în aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă servește 30 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, bourbon, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brownies Cu Brânză Cremă De Bourbon, Placinta cu branza Eggnog cu crema de Bourbon, și Piersici Bourbon și clătite cu cremă de nucă de cocos cu sirop de cremă Bourbon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie pătrată de 9 inci cu folie de aluminiu, permițând extinderea de 2 până la 3 inci peste laturi; ungeți ușor folia.
Pătrate de ciocolată cu microunde și unt într-un castron mare pentru microunde, la 1 1/2 până la 2 minute sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți zahărul brun și 1 1/2 căni de zahăr granulat.
Adăugați 3 ouă, câte 1, amestecând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Bateți în vanilie, sare și 1 cană de făină.
Întindeți jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați 2 linguri. făina și restul de 1/4 cană de zahăr granulat, bătând până se omogenizează.
Adăugați bourbon și 1 ou rămas, bătând până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de brânză cremă peste aluatul de brownie în tigaie; se acoperă cu aluatul de brownie rămas și se învârte împreună.
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră). Ridicați brownies din tigaie, folosind laturile foliei ca mânere. Îndepărtați ușor folia; tăiați în pătrate.