Brown Lady Bea

Brown Lady Bea
Brown Lady Drink ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 2 și costă $1.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 29 de fani. Mergeți la magazin și ridicați lichior de cremă irlandeză, lichior de cafea, cuburi de gheață și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Băutură Și Fel De Mâncare: Slănină Și Zahăr Brun De Modă Veche, Batrana, și Bătrânică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați vodca, lichiorul de cremă irlandeză, lichiorul de cremă de rom, crema de nucă de cocos și cuburile de gheață. Acoperiți și amestecați timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Miere De CitriceMiere De Citrice
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în două pahare.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dr. Hermann Dr. H. Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Dr. H. Riesling
Dr. H. Riesling
Mirosuri de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuizina picantă, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista