Brookville Hotel Coleslaw dulce și acru

Brookville Hotel Coleslaw dulce și acru
Brookville Hotel Coleslaw dulce și acru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 254 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet distilat, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Încercați Brookville Hotel Cremă De Porumb, Hotel Plutitor Kingfisher Uzlina, și Salată de varză dulce și acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați smântâna, zahărul, oțetul și sarea împreună într-un bol până când zahărul și sarea s-au dizolvat; acoperiți și refrigerați pansamentul timp de 30 de minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă pansament peste varză într-un bol, se aruncă pentru a se combina și se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista