Brocollini cu unt brun de Pecan
Brocollini cu unt brun de Pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,33 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 137 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână șalotă, cățel de usturoi, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Unt De Dovleac Și Unt Maro Arțar Pecan Granola, Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Unt Brun, și Clătite cu unt brun și nuci Pecan.
Instrucțiuni
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Adăugați broccolini; amestecați pentru a separa și găti2 minute.
Transferați broccolini laprosoape de hârtie pentru a se scurge. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați broccoliniîn mai multe straturi de prosoape de hârtie curate;închideți într-o pungă de plastic resigilabilă și răciți.
Topiți untul într-o tigaie extra-marecăldură medie.
Adăugați șalotă și usturoi, apoi pecane; saut până când șalotele sunt moi, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mediu-mare; amestecați constant până când untul se rumeneste șipecanele sunt aromate, aproximativ 3 minute.
Adăugațibroccolini în tigaie și aruncați ușor până laîncălzit, aproximativ 7 minute. Asezoneazăgust cu sare grunjoasă și piper.
Transferla platou și servește.