Broccoli Pui Cartofi Parmezan
Broccoli pui cartofi parmezan este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 341 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de broccoli flowerets, supa de brânză condensată campbell ' s broccoli, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pui parmezan și Broccoli, Parmezan lămâie pui și broccoli, și Paste Parmezan Cu Pui Și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați cartofii. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Amestecați supa, laptele, usturoiul praf, broccoli și puiul în tigaie.
Se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când cartofii sunt fragezi cu furculița.