Broccoli Paste coace
Broccoli Paste coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 709 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 417 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pudră de muștar, căței de usturoi, frunze de dafin și paste. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este excelent. Broccoli și paste coapte, Coacerea pastelor cu ton și broccoli, și Coaceți pastele cu șuncă și Broccoli sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți laptele, usturoiul și frunzele de dafin la fiert într-o cratiță mică, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați la infuzat. Gatiti pastele la al dente urmand instructiunile ambalajului (daca congelati, gatiti 1 min mai putin), adaugand broccoli pentru ultimele 2 minute.
Se strecoară laptele într-un ulcior.
Încălziți untul în tigaie până se spumează, apoi amestecați făina timp de 1 min.
Adăugați laptele puțin câte puțin, amestecând sau șoptind constant pentru a îndepărta orice bulgări. Bubble timp de 1-2 minute, amestecând constant până când aveți un sos gros, fără bulgări.
Se ia de pe foc și se amestecă niște nucșoară, pudra de muștar, pătrunjelul, trei sferturi din brânză și se condimentează.
Combinați cu pastele și broccoli și transferați într-un vas mare sau individual, rezistent la căldură. Se împrăștie peste brânza rămasă și se răcește și se congelează până la trei luni, sau se încălzește grătarul la mare și se gătește 2-3 minute până devine auriu și clocotește. Dacă este înghețat, dezghețați la frigider peste noapte, apoi gătiți la 200C/180C ventilator/gaz 6 timp de 30-40 de minute până când se încălzește.