Broccoli luminos și Zesty

Broccoli luminos și Zesty
Broccoli strălucitor și Zesty ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, suc de portocale, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Broccoli Zesty, Broccoli Zesty, și Broccoli Cu Lămâie Zesty pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați coaja de portocală și fulgii de ardei roșu și lăsați să se încălzească scurt, aproximativ 1 minut. Se amestecă broccoli în amestec; se condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți încă aproximativ 5 minute; transferați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Se toarnă sucul de portocale peste broccoli și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Se servește fierbinte.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista