Broccoli La Cuptor
Broccoli la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 184 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de piper măcinat, zahăr brun, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Dip Cu Brânză De Broccoli La Cuptor, Cartofi de două ori coapte cu Broccoli, și Cartofi La Cuptor Cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron, amestecați împreună uleiul de măsline, zahărul brun, sucul de lămâie, ardeiul cayenne, pudra de usturoi, oregano, cimbru, sare și piper negru până se combină bine.
Adăugați buchețelele de broccoli și aruncați până când sunt acoperite uniform cu condimentul.
Întindeți floretele de broccoli pe o foaie de copt cu o margine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când broccoli este doar rumenit pe partea de sus, 10 până la 15 minute.