Broccoli La Cuptor
Broccoli la cuptor este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 185 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime per portie. 254 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Încercați Broccoli și brânză la cuptor, Penne la cuptor cu șuncă și Broccoli, și Broccoli La Cuptor Cu Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron, amestecați împreună uleiul de măsline, zahărul brun, sucul de lămâie, piperul de cayenne, praful de usturoi, oregano, cimbru, sare și piper negru până când se combină bine.
Adăugați floretele de broccoli și aruncați până când sunt acoperite uniform cu condimentul.
Întindeți floretele de broccoli pe o foaie de copt cu o jantă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când broccoli este doar rumenit pe partea de sus, 10-15 minute.