Broccoli Italian

Reteta Broccoli Italian poate fi făcută în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de fulgi de piper, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 14 mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Broccoli Italian, Broccoli Italiană, și Broccoli Italian.
Instrucțiuni
Așezați broccoli într-un coș cu aburi; puneți într-o cratiță mică de peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 5-7 minute sau până când sunt crocante.
Între timp, într-o tigaie mică, combinați uleiul, usturoiul și fulgii de piper, dacă doriți. Gatiti la foc mic pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 1-2 minute, amestecand ocazional. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați usturoiul și aruncați-l.
Adăugați broccoli și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.