Broccoli de jad cu nuci pecan
Broccoli de jad cu nuci pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 198 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 75 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de unt, nuci pecan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Broccoli Verde Jad, Chow Gai Laan (Broccoli Verde Jad), și Salată de Broccoli cu nuci pecan confiate.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, topiți 1/2 lingură de unt la foc mic.
Adăugați nucile pecan și saut până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Aburiti broccoli pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge bine și se aruncă cu restul de 3 linguri de unt și sarea. Movilați broccoli pe farfurii sau în boluri și presărați pecanele deasupra. Aranjați o felie de prosciutto alături și serviți.