Broccoli-Cheddar Hash Browns ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 234 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, făină, cremă condensată de supă de broccoli și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Double Cheddar Hash Browns, Cheddar Arpagic Waffle Hash Browns, și Ham Hash Browns și Broccoli caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - un Uns 4-sau 5-qt. aragaz lent, combina maro hash, broccoli, 3/4 cana de branza si ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă supa, sarea și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se toarnă peste amestecul de cartofi; se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Se presară cu brânză rămasă. Acoperiți și gătiți 30 de minute mai mult sau până când brânza este topită.