Broccoli carne de vită II
Broccoli Beef ii necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 587 calorii, 56G de proteine, și 12g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână pansament, broccoli, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 93%. Rețete similare includ Carne De Vită Broccoli, Plăcintă Cu Carne De Vită Cu Broccoli, și Carne De Vită Broccoli.
Instrucțiuni
Într-un vas sau castron de sticlă puțin adânc, amestecați sosul de soia, pansamentul Italian, amidonul de porumb, usturoiul și ghimbirul.
Așezați fâșii de friptură în amestec pentru a marina timp de 15 minute.
În timp ce carnea de vită se marinează, combinați cuburile de bulion în apă într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere și adăugați paste. Gatiti aproximativ 8 minute, sau pana cand sunt al dente.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de vită din marinată cu o lingură cu fante și puneți-o în tigaia fierbinte. Aruncați marinada. Gatiti carnea de vita, amestecand continuu timp de 2 pana la 3 minute, sau pana se rumeneste. Se amestecă bulionul de vită, ciupercile și ceapa verde, se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe timp de aproximativ 5 minute.
Scoateți capacul, adăugați broccoli și gătiți până când broccoli este verde strălucitor și fraged, dar încă crocant.
Adăugați linguina scursă, aruncați și serviți.