Brioșă Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați brioșele franceze. Această rețetă face 24 de porții cu 136 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o pâine. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 15%. Încercați Gil ' s Brioche pâine prăjită franceză, Brioșă Franceză-septembrie SRC, și Waffled Brioche Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele șapte ingrediente în mașina de pâine în ordinea sugerată de producătorul dvs. Selectați ciclul aluatului.
Întoarceți aluatul finit pe o placă ușor făinată și frământați de 5 până la 10 ori. Se separă în 2 sau 3 bucăți.
Rotiți cu mâinile în benzi. Împletiți sau răsuciți benzi împreună.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Puneți deoparte să se ridice într-un loc cald până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateti impreuna 1 albus de ou si apa.
Periați pe partea superioară a pâinii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc adânc, aproximativ 20 de minute.