Brioșele cu afine ale mătușii Blanche

Brioșele cu afine ale mătușii Blanche
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Brioșele cu afine ale mătușii Blanche ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 252 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 279 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ouă, afine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Brioșele cu afine ale mătușii Betty, Brioșele cu afine ale mătușii Ethel, și Mătușa Raffy ' s Peach și Blueberry Crisp.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină tigaie pentru brioșe sau folosiți căptușeli de hârtie. Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Crema de unt și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
3
Adăugați ouăle și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați amestecul de lapte și făină. Bateți până se combină. Se amestecă afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
5
Umpleți cupele de briose 2/3 pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista