Briose cimbru de cartofi dulci cu Bacon ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 271 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Brioșe de ou cu taitei de cartofi dulci de arțar, slănină și unt de migdale, Briose Cu Brânză De Ceapă-Slănină Savuroasă, și Brioșe De Porumb Dulci Și Sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 12 căni de brioșă cu unt. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Așezați cartoful dulce și slănina pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute; răsturnați cartoful dulce și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Coaceți până când cartoful dulce este fraged și slănina este crocantă, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Lăsați slănina să se răcească pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până când este moale și translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, pudra de curry și sarea împreună într-un bol mare. Se amestecă brânza Cheddar până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Curry
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Cojiți cartoful dulce și transferați-l într-un bol; mash aproximativ. Măsurați 1 cană de piure de cartofi dulci. Se toacă slănina și se amestecă în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Bateți ouăle puternic într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Adăugați lapte, smântână și unt; bateți până se omogenizează. Îndoiți în 1 cană cartof dulce, slănină și ceapă. Amestecați ușor amestecul de cartofi dulci în amestecul de făină, folosind o spatulă de cauciuc, până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Smântână
Unt
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
11
Se toarnă aluatul în forma de briose pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, aproximativ 18 minute. Răciți brioșele în tigaie timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.