Brioșe Surpriză

Brioșe Surpriză
Brioșele surpriză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de orice aromă de gem de fructe, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Brioșe Surpriză Cu Afine, Brioșe Surpriză Cu Ciocolată, și Brioșe Surpriză Chia.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți cupele de brioșă sau tapetați cu căptușeli de brioșă din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună făina, germenii de grâu, praful de copt, sarea și zahărul brun. Într-un castron separat, amestecați untul, oul și Zara. Se amestecă amestecul de lapte în ingrediente uscate; se amestecă doar până se combină. Umpleți cupele de brioșe pregătite pe jumătate pline cu aluat. Faceți o depresiune în centrul fiecărei brioșe și aruncați 1 linguriță de gem. Acoperiți gemul cu aluat suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
Lapte BătutLapte Bătut
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista