Brioșe De Porumb Rozmarin-Portocaliu

Brioșe De Porumb Rozmarin-Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați brioșele de porumb rozmarin-portocaliu. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 268 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați marmeladă de portocale, rozmarin, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rozmarin-brioșe de porumb, Brioșe De Portocale Cu Rozmarin, și Rosemary Maple corn briose pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente. Într-un alt castron, combinați oul, smântâna și marmelada. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Înveliți cupele de brioșă cu spray de gătit sau folosiți garnituri de hârtie; umpleți trei sferturi pline cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Coaceți la 375 de minute timp de 16-18 minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Serviți cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Zilliken Rausch Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructe de pasiune coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceață stratificat formează împreună un întreg perfect gata. Finisajul lung, suculent și aluzia fantastică de epocă la un viitor frumos care urmează să vină.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista