Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați brioșele de Pizza. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 180. Această masă de dimineață are 14 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Un amestec de sare, pepperoni de curcan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pizza Briose-SRC, Brioșe De Pizza, și Brioșe De Pizza.
Instrucțiuni
1
Sotati ceapa si usturoiul in 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 până la 3 minute sau până la licitație. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se amestecă împreună amestecul de ceapă, sucul de roșii, oul și restul de 4 linguri. ulei, amestecând bine; se adaugă la amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Amestecați amestecul în tigăi de brioșă ușor unse, umplând două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se presară uniform cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
5
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Lăsați să stea 3 minute înainte de a scoate din tigăi.