Brioșe de morcovi pufoase cu glazură de brânză cremă

Brioșe de morcovi pufoase cu glazură de brânză cremă
Brioșele de morcovi pufoase cu glazură de brânză cremă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. 161 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort clasic de morcovi cu glazură pufoasă de brânză cremă, Brioșe de tort de morcovi fără gluten cu glazură de brânză cremă de arțar, și Tort De Banane Cu Glazură Pufoasă De Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți fundul doar a 12 căni de brioșă sau aliniați cu căni de copt. Cerneti impreuna faina, scortisoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți ouăle și zahărul până se spumează și se luminează la culoare. Se amestecă uleiul, extractul de vanilie și morcovul ras; pliați în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se toarnă aluatul în conservele de briose pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți să se răcească pe rafturile de sârmă.
6
Între timp, pregătiți glazura bătând împreună crema de brânză, untul, vanilia și zahărul cofetarilor până la pufos. Înghețați brioșele răcite și răciți până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista