Brioșe de morcovi pufoase cu glazură de brânză cremă

Brioșe de morcovi pufoase cu glazură de brânză cremă
Brioșele de morcovi pufoase cu glazură de brânză cremă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. 161 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort clasic de morcovi cu glazură pufoasă de brânză cremă, Brioșe de tort de morcovi fără gluten cu glazură de brânză cremă de arțar, și Tort De Banane Cu Glazură Pufoasă De Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți fundul doar a 12 căni de brioșă sau aliniați cu căni de copt. Cerneti impreuna faina, scortisoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți ouăle și zahărul până se spumează și se luminează la culoare. Se amestecă uleiul, extractul de vanilie și morcovul ras; pliați în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă aluatul în conservele de briose pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți să se răcească pe rafturile de sârmă.
6
Între timp, pregătiți glazura bătând împreună crema de brânză, untul, vanilia și zahărul cofetarilor până la pufos. Înghețați brioșele răcite și răciți până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista