Brioșe de morcovi pufoase cu glazură de brânză cremă

Brioșele de morcovi pufoase cu glazură de brânză cremă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. 161 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort clasic de morcovi cu glazură pufoasă de brânză cremă, Brioșe de tort de morcovi fără gluten cu glazură de brânză cremă de arțar, și Tort De Banane Cu Glazură Pufoasă De Brânză Cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți fundul doar a 12 căni de brioșă sau aliniați cu căni de copt. Cerneti impreuna faina, scortisoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea; deoparte.
Bateți ouăle și zahărul până se spumează și se luminează la culoare. Se amestecă uleiul, extractul de vanilie și morcovul ras; pliați în amestecul de făină.
Se toarnă aluatul în conservele de briose pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, 15 până la 20 de minute.
Scoateți să se răcească pe rafturile de sârmă.
Între timp, pregătiți glazura bătând împreună crema de brânză, untul, vanilia și zahărul cofetarilor până la pufos. Înghețați brioșele răcite și răciți până când sunt gata de servit.