Brioșe de in și fructe
Inul și brioșele de fructe sunt un fără lactate mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 247 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, ouă, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe De In, Biscuiți din in, fructe și condimente din grâu integral, și Muffins De In De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau ungeți (sau folosiți spray de gătit) fundul cupelor de brioșă. (Pentru cele mai bune rezultate, utilizați pahare de hârtie.)
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brioșe, semințe de in, afine, nuci, apă, ulei și ouă doar până se omogenizează (aluatul va fi cocoloaș). Împărțiți aluatul uniform între căni de briose (aproximativ 2/3 pline).
Coaceți 17 până la 21 de minute sau până când se rumenesc și vârfurile revin la atingere. Se răcește 5 minute; scoateți cu grijă din tigaie (dacă nu folosiți cupe de hârtie, rulați cuțitul în jurul marginilor cupelor înainte de a le scoate). Se răcește complet înainte de depozitare.