Brioșele de dovleac cu brânză cremă sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 198 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, făină, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Brioșe Cu Brânză Cremă De Dovleac, Brioșe Cu Brânză Cremă De Dovleac, și Brioșe Cu Brânză Cremă De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru umplutură, într-un castron mic, bateți crema de brânză, oul și zahărul până se omogenizează; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați făina, condimentul de plăcintă cu dovleac, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți ouăle, zahărul, dovleacul și uleiul; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Acum și Mai Târziu Bomboane
Mazăre Cu Cocă Violet
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Împărțiți jumătate din aluat între 24 de căni de brioșe unse sau căptușite cu hârtie. Aruncați umplutura cu lingurițe peste aluat. Se acoperă cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Așezați un pecan pe fiecare brioșă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
4
Se coace la 350 de minute pentru 20-22 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.