Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de dovleac. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 173 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de praf de copt, scorțișoară măcinată, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați brioșe de dovleac fără ouă , cum se fac brioșe de dovleac, Brioșe de dovleac cu ciocolată cu glazură condimentată cu dovleac, și Brioșe De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin sare) într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Combinați dovleacul și următoarele 6 ingrediente (dovleac prin albus de ou); se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Puneți aluatul în 18 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Albușuri De Ou
Dovleac
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Combinați 1 lingură de zahăr granulat și zahăr brun; se presara peste briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
6
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți brioșele din tigăi imediat; se răcește pe un suport de sârmă.