Brioșe cu unt de arahide și jeleu
Untul de arahide și brioșele de jeleu ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 192 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Brioșe cu unt de arahide și jeleu, Brioșe cu unt de arahide și jeleu, și Brioșe cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile, zaharurile, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați laptele și următoarele 4 ingrediente (prin vanilie); se adaugă la amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Puneți aluatul în 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit. Umpleți fiecare cană pe jumătate plină cu aluat. Puneți 1 linguriță de gem în fiecare cană. Lingura rămase aluat pe partea de sus pentru a acoperi gem.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Se lasa sa se raceasca in tigaie 5 minute.
Scoateți din tigaie și răciți pe un suport de sârmă.