Untul de arahide și brioșele de jeleu ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 192 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Brioșe cu unt de arahide și jeleu, Brioșe cu unt de arahide și jeleu, și Brioșe cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făinurile, zaharurile, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Combinați laptele și următoarele 4 ingrediente (prin vanilie); se adaugă la amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
5
Puneți aluatul în 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit. Umpleți fiecare cană pe jumătate plină cu aluat. Puneți 1 linguriță de gem în fiecare cană. Lingura rămase aluat pe partea de sus pentru a acoperi gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
6
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se lasa sa se raceasca in tigaie 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scoateți din tigaie și răciți pe un suport de sârmă.