Brioșe Cu Ulei De Măsline
Brioșele cu ulei de măsline ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de migdale, ouă, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare sunt Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Brioșe Cu Ulei De Măsline, și Brioșe Cu Ulei De Măsline Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați căptușelile de hârtie într-un cositor de brioșă de 12 căni.
Amestecați împreună făina, praful de copt și sarea într-un bol mediu pentru a amesteca. Folosind un mixer electric bateți zahărul, ouăle și prăjiturile într-un castron mare până când sunt palide și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți în oțet și lapte. Bateți treptat în ulei.
Adăugați amestecul de făină și amestecați doar până se amestecă. Zdrobiți migdalele cu mâinile în timp ce le adăugați în aluat și amestecați până se amestecă. Umpleți cositorul de briose aproape în partea de sus a căptușelilor de hârtie.
Coaceți până la auriu deasupra și un tester introdus în centrul tortului iese cu firimituri umede atașate, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Se transferă într-un suport de sârmă și se răcește timp de 10 minute.
Scoateți brioșele pe un platou și lăsați să se răcească încă 5 minute. Cerneti zaharul pudra peste briose si serviti.