Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Smântână
Brioșele cu tort de cafea cu smântână sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 232 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Un amestec de praf de copt, sare, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Smântână, Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Smântână, și Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face brioșele:Preîncălziți cuptorul la 177°. aliniați tigăi de brioșe de dimensiuni standard cu 24 de căptușeli de hârtie.
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Pune deoparte.Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți untul până devine cremos. Adăugați treptat zahărul și amestecați bine.
Adăugați ouăle, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Adăugați smântână și vanilie. Bateți până se amestecă.Adăugați treptat amestecul de făină.
Se amestecă zahărul brun, nucile pecan și scorțișoaraîmpreună într-un castron mic.
Presărați peste aluatul de briose în cratițele pentru briose.
Coaceți brioșele timp de 25-30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.