Brioșe Cu Tort De Cafea
Brioșele cu tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 16 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, nuci, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cafea Brioșe Tort De Cafea, Brioșe Cu Tort De Cafea, și Brioșe Cu Tort De Cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul brun, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron, combinați cafeaua, uleiul și oul. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Umpleți cupele de brioșă căptușite cu hârtie pe jumătate pline. Aruncați 1 linguriță de conserve în centrul fiecărei brioșe; acoperiți cu restul de aluat. Într-un castron mic, combinați făina, zahărul brun și scorțișoara; se taie în unt până se sfărâmă. Se amestecă nucile.
Se presară peste blaturi.
Coaceți la 400 de minute timp de 18-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în brioșă iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă.