Brioșe Cu Portocale-Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați brioșele de portocale-Pecan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 20 de cenți pe porție. Un amestec de praf de copt, nuci pecan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în jurul valorii de 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare sunt Brioșe Cu Portocale-Pecan, Brioșe Cu Pecan Portocaliu, și Brioșe Cu Pecan Portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare. Amestecați nucile pecan; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați oul și următoarele 4 ingrediente (ou prin margarină); amestecați bine cu un bici.
Se adaugă amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Puneți aluatul în 12 căni de brioșă acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 22 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Scoateți imediat brioșele din tigăi; așezați pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat