Brioșe Cu Piersici
Brioșele de piersici necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 16. 590 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piersici, scorțișoară măcinată, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Brioșe Cu Piersici, Brioșe Cu Piersici Și Ovăz, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor 16 căni de briose.
Într-un castron mare, amestecați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron separat, amestecați uleiul, ouăle și zahărul. Se amestecă amestecul de ulei în amestecul de făină doar până se umezește. Îndoiți piersicile. Puneți lingura în cupele de brioșe pregătite.
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată. Se răcește cu 10 minute înainte de a ieși pe rafturi pentru a se răci complet.