Brioșe Cu Ouă Florentine
Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 255 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sos de salată, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, Brioșe de ou de vară cu tăiței de dovlecei, și Ouă Florentine pe brioșe englezești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 1 litru, amestecați toate ingredientele sosului. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana se incalzeste. Acoperiți; păstrați cald.
În tigaie de 12 inci, încălziți 1 inch de apă până la fierbere; reduceți la fierbere. Rupeți fiecare ou, unul câte unul, în ceașcă sau farfurie. Ținând vasul aproape de suprafața apelor, alunecați cu grijă oul în apă. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand albii sunt fermi, nu curgatori.
Scoateți ouăle cu lingura cu fante. Între timp, gătiți spanacul conform instrucțiunilor de pe pachet.
Pe placa cu microunde, așezați slănina Canadiană. Acoperiți ușor; cuptor cu microunde la înălțime aproximativ 1 minut sau până la cald.
Pentru fiecare porție, Așezați 1 jumătate de brioșă engleză pe farfuria de servire. Acoperiți fiecare jumătate de brioșă cu 1 felie de slănină, aproximativ 2 linguri de spanac cremă, 1 ou pocat și 1 lingură de sos.