Brioșe cu fructe de in
Brioșele cu fructe de in ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 247 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, ouă, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe de in și fructe, Brioșe De In, și Biscuiți din in, fructe și condimente din grâu integral.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau ungeți (sau folosiți spray de gătit) fundul cupelor de brioșă. (Pentru cele mai bune rezultate, utilizați pahare de hârtie.)
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brioșe, semințe de in, afine, nuci, apă, ulei și ouă doar până se omogenizează (aluatul va fi cocoloaș). Împărțiți aluatul uniform între căni de briose (aproximativ 2/3 pline).
Coaceți 17 până la 21 de minute sau până când se rumenesc și vârfurile revin la atingere. Se răcește 5 minute; scoateți cu grijă din tigaie (dacă nu folosiți cupe de hârtie, rulați cuțitul în jurul marginilor cupelor înainte de a le scoate). Se răcește complet înainte de depozitare.