Brioșe cu ciocolată și ciocolată

Brioșe cu ciocolată și ciocolată
Brioșe cu ciocolată și ciocolată este un mic dejun care servește 32. Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 170 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsimi . Un amestec de cacao de copt, chipsuri de ciocolată semidulce, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18% , ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ brioșe cu ciocolată și ciocolată fără ouă | Brioșe duble cu ciocolată , Brioșe cu ciocolată și ciocolată pentru iubitorul de ciocolată cu Nutella și brioșe furtive cu spanac și ciocolată ciocolată .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul brun, cacao, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Într-un alt bol, bate albușurile, oul, sosul de mere, laptele, uleiul și vanilia. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați fulgi de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Miere De CitriceMiere De Citrice
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Acoperiți cupele pentru brioșe cu spray de gătit; umpleți trei sferturi cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
3
Coaceți la 350° timp de 18-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista